Menu

Kan jeg låne penge til bilkøb på nettet?

23. oktober 2018 - Gode råd
Kan jeg låne penge til bilkøb på nettet?

Der er mange årsager til, at danskerne låner penge på nettet. I de fleste tilfælde er det dog til alm. forbrug. Du kan dog sagtens låne penge til andre formål som eksempelvis boligrenoveringer eller en ny bil. Hvis du har intentioner om at optage et billån på nettet, så er det vigtigt at sikre, at det faktisk er et reelt billån.

Hvis du står over for at skulle låne penge til en ny bil, så har du derfor også rig mulighed for at gøre dette på nettet. Hvis du beslutter dig for at vælge én af de aktører, du finder online, så er det vigtigt, at vælge med omhu. Der er forskel på både renter og gebyrer, og det kan vise sig at være mange penge på sigt.

Det betyder, at du sagtens kan finde et billån på nettet. Det betyder ikke, at det bliver nemt. Hvis det er noget, du overvejer, så er det vigtigt, at du ikke blot vælger et vilkårligt lån, men at du i stedet har fokus på at udvælge det bedste lån for dit vedkommende – uanset om dit fokus er på prisen eller lånevilkårene.

Hvor mange penge kan jeg låne til bilkøb på nettet?

På lige fod med i banken, så er det selvfølgelig noget, der afhænger af din økonomiske situation. Hvis ikke du har en god og stabil økonomi, så er det sværere for dig at låne penge sammenlignet med, hvis du havde dette. Derfor er det i høj grad også din opsparing og din indkomst, der afgør hvor meget, du kan låne.

Én ting, du særligt skal være opmærksom på er, at du skal fokusere på at finde deciderede billån. Der findes flere forbrugslån på op til 400.000 kr., men disse egner sig ikke til at finansiere en bil. Ofte er det lån, der har meget høje renter og derfor bliver dit bilkøb også markant dyrere som følge af renterne.

I stedet bør du fokusere på lån fra udbydere, der har valgt at udbyde deciderede billån på nettet. Det er bl.a. noget, der gør sig gældende for udbydere som Diba, Bank Norwegian, Santander, Ekspres Bank og Basisbank. Hos samtlige af disse udbydere kan du finde deciderede billån udenom din bank.

Flere vælger at låne til bilen udenom banken

I løbet af de seneste par år er der flere og flere danskere, der er begyndt at låne penge til bilen udenom banken. Der er mange forskellige årsager til dette. Nogle synes, at det er nemmere, mens andre er af den opfattelse, at de ikke ønsker at sidde med hatten i hånden foran deres bankrådgiver og bede om et lån.

Der er dog meget, der tyder på, at det fremadrettet vil blive mere normalt at låne penge til bilkøb andre steder end i banken. F.eks. er der mange, der bruger Santander, da det også er en populær partner hos et stort antal af bilforhandlere på det danske marked – og det samme gælder for både Diba og Basisbank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *